Dit is de MDRS website!

MDR Support helpt bij computer en netwerk problemen aan het (thuis) netwerk!

Ook kan je goedkoper hardware (Zoals: Acer, HP, Linksys (by Cisco), MSI, Netgear, Packard Bell, Toshiba, etc.) en software (Adobe, Corel, McAfee, Microsoft, Symantec, etc.) via ons kopen, daaarmee ben je minder kwijt dan bij de gemiddelde computerzaak hier in de regio! Het hangt van de hoeveelheid en het aantal af voor de extra korting en of ik het met andere bestellingen kan combineren (besparen op order en verzendkosten, dit voordeel komt ten goede van de klant(en))!

Waarom computeronderhoud!:

Een computer is net als andere technische apparaten, het vereist regelmatig onderhoud! Anders kan het eerder kapot gaan of risico's op misbruik van buiten af door software die er niet op hoort te staan!

Mogelijkheden:

Let op: (technisch) hier is soms wel is een extra CD met licentie nodig om Windows te kunnen installeren (een recovery CD werkt niet altijd goed!). Deze geheugen "Disken" zijn veel sneller dan een normale harddisk, omdat er geen draaiende onderdelen in zitten, ze zijn wel een stuk kleiner, alleen hebben ze wel minder ruimte dan een echt "draaiende" harde schijf. De SSD schijven werken vergelijkbaar als geheugen van een digitale foto camera. De prijzen hiervan worden (meestal) steeds goedkoper, je betaald nu zon 150 euro voor 80 GB, voor 120 GB zon 200 euro en voor 160 GB zon 250 euro, dan komt er 50 euro kosten bij voor het inbouwen en her installeren van Windows op de nieuwe schijf + nieuwste drivers installeren en gebruikte anti virus pakket, data kan eventueel overgezet worden (Dit gaat op nacalculatie / vast bedrag per aantal GB's)! De schijf geeft minder warmte en gebruikt minder stroom en is veel sneller dan een "draaiende" Hardisk!

Bijvoorbeeld: Intel, CORSAIR, OCZ SSD's, alles inclusief installatie en BTW (Let op prijzen zijn dag prijzen en zijn afhankelijk van de voorraad bij onze leveranciers!).

Zonder licentie: 80 GB 120 GB 160 GB
200 euro 250 euro 300 euro
Windows 7 licentie (OEM) 80 GB 120 GB 160 GB
Home Premium: 300 euro 350 euro 400 euro

Tarieven:

Betaalmogelijkheden:

Voorwaarden: